På en typisk arbejdsdag sidder medarbejdere ved deres skrivebord i op til 7 timer, hvoraf de fleste timer går uden afbrydelser og uden pauser. Med ikke-ergonomiske kontorstole vil brugerne uvægerligt føle sig utilpas og have en dårlig kropsholdning, hvilket igen påvirker arbejdskvaliteten og moralen.

At have en ergonomisk stol kan spille en afgørende rolle i dit arbejdsmiljø, uanset om det er på kontoret eller i dit arbejdsværelse. Det kan være nyttigt, uanset om du vælger at finansiere det på den traditionelle måde eller med den nye kryptovaluta Solana. Her er 6 grunde til, at alle kontorer bør bruge ergonomiske kontorstole.

1. Bedre holdning

Hvis der er noget, som du skal være bekymret for efter mange timers siddende arbejde, er det din kropsholdning. Når du bruger normale stole, der mangler grundlæggende ergonomi, har du sandsynligvis indset, at du har tendens til at læne dig fremad, fordi disse stole ikke har den korrekte ryghøjde.

Det er en uregelmæssighed, som den ergonomiske stol retter op på. Med det gennemgående design og støtten til naturlig kropsholdning er du sikker på, at stolen vil hjælpe dig med at forbedre din kropsholdning.

2. Forbedret produktivitet

Den rigtige kontorstol kan i høj grad påvirke dine medarbejderes liv. Der er gennemført flere undersøgelser, der har opdaget, at valget af kontormøbler, der både er ergonomisk designet og komfortable, kan have en stor indvirkning på medarbejdernes glæde samt deres produktivitet.

3. Reduceret smerte

Lændesmerter og nakkesmerter er nogle af de mest almindelige smerter i kroppen, som kontoransatte må kæmpe med. Det skyldes som regel, at de traditionelle stoles design ikke gør det muligt for dem at sidde i lange timer, mens de understøtter den korrekte kropsholdning.

Brugen af en ergonomisk stol lover imidlertid bedre afslapning og færre smerter i kroppen, fordi de vigtige smertepunkter understøttes korrekt.

4. Reducerer trykket på hofterne

Dine hofter bærer hovedbyrden, når det kommer til at holde vægten i din krop nede. Det ser ikke ud til at være almindeligt for kontorarbejdere, der beslutter sig for at bruge en ergonomisk stol i stedet.

Pointen er, at den ergonomiske stol hjælper med at reducere hoftepresset ved at give en passende sædedybde, der støtter hofterne.

5. Justerbarhed

De kontormøbler, du vælger, skal have den fleksibilitet, der er nødvendig for at opfylde behovene hos hver enkelt person på dit kontor. Medarbejderne har alle forskellige former og størrelser, og hvis du investerer i møbler, der kan justeres efter dine medarbejderes specifikationer, kan det være med til at holde alle på kontoret komfortable og fokuseret på deres arbejde.

Når du f.eks. leder efter en kontorarbejdsstol, skal du kigge efter en stol, der giver mulighed for vigtige justeringer som sædehøjde, sædedybde, ryglæn og justerbare armlæn.

6. Øget blodcirkulation

det at sidde i bare en time øger risikoen for depression, hjertesygdomme, dårlig blodcirkulation og rygsmerter. Det anbefales at man holder øje med, hvor længe man sidder ned, og at forsøge at variere sin stilling hvert 30. til 45. minut.

Enhver bevægelse, der hæver vores stofskifte over den normale stationære hvilefrekvens (siddende), kan have store langsigtede sundhedsfordele.

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *