At arbejde hjemmefra kan give meget frihed, fordi man ikke skal køre på arbejde her dag. Mange oplever dog, at de ikke er produktive på samme måde som på kontoret, hvis de ikke har det rigtige udstyr derhjemme. I denne artikel kommer vi ind på, hvad du bør have i dit hjemmekontor. Køber du tingene nævnt i denne artikel, så bliver du sandsynligvis mere produktiv.

 

Har du allerede et komplet hjemmekontor, fordi din arbejdsgiver har givet en masse hardware, så er denne artikel desværre ikke noget for dig.

 

En docking station er en af de bedste køb, du kan foretage dig

Finder du den bedste docking station, så kan du virkelig øge din produktivitet. Flere undersøgelser viser nemlig, at hvis du kan anvende flere skærme i samme størrelse, så bliver din produktivitet øget med over 20 procent. Nogle undersøgelser siger endda, at det er 40 procent. Uanset hvad tallet er, så kan de fleste blive enige om, at flere skærme gør dig mere produktiv.

 

Grunden til at man skal have en docking station, er at denne gør det muligt for dig at tilslutte mere end én ekstra skærm til din bærbare computer. Dette kræver selvfølgelig, at din computer er kompatibel med en docking station. Du kan normalt godt tilslutte én ekstra skærm til din computer, men dette gør så, at du har to skærme i forskellige størrelser – og dette er på ingen måder optimalt.

 

Du kender det sikkert: Du sidder hele dagen foran computeren og får ondt i nakken, fordi du skal bøje hovedet ned for at se på skærmen. Anvender du en ekstern skærm, så ved du også, at denne er højere end din bærbare computers skærm. Dette er bedre for nakken, og du vil nærmest kunne mærke det med det samme.

 

Få dig en god kontorstol

Nakken er én ting, ryggen er en anden. Man skal dog huske at passe på begge ting. Har du på nuværende tidspunkt en dårlig kontorstol, så kan det gøre ondt i ryggen efter en hel arbejdsdag. Du bør derfor overveje at få en ordentlig kontorstol, som er behagelig at sidde på.

 

Kontorstole behøver ikke at være særlig dyre, det handler bare om at kigge forskellige steder. Skal du have en pæn stol, så kan det sagtens løbe hurtigt op. Der betaler du nemlig for designet.

 

Få dig et tastatur og en mus

Det er meget ubehageligt at anvende en ekstern skærm med en bærbar computer, hvis du ikke har en mus og tastatur. Tastaturet på bærbare computere er heller ikke altid de bedste, hvorfor du også kan forvente at kunne skrive hurtigere, hvis du køber et “rigtigt” tastatur til din computer. En god mus gør også, at du får mindre ondt i hånden i løbet af dagen.

 

Dette indlæg skal ikke ses som rådgivning omkring sundhed og er ikke skrevet af en ekspert.

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *