Mange oplever kropssmerter efter en lang arbejdsdag, også selvom man er stillesiddende på et kontor. Dette kan skyldes flere årsager, men oftest er svaret simpelt – dårlig kropsholdning, og dårlig behandling.

Læs mere herunder for at lære, hvordan du kan gøre din arbejdsdag behageligere.

Massagepistol til lindring af smerte/ømhed

Har man mange ømheder eller kropssmerter, anbefales det at benytte sig af en massagepistol. Det er et smart og nemt værktøj at betjene, og som kan medbringes hvor som helst. Arbejder man f.eks. på kontor kan man medbringe sin massagepistol, og sætte den på en lav indstilling så den ikke larmer så meget. Er man mere aktiv på sit arbejde, kan pistolen let pakkes ned i tasken og bringes med på arbejde.

Massagepistolen giver en dybdegående og god omgang massage, på lige nøjagtig den muskel man har behov for at pleje. Det er desuden en god idé at benytte sig af apparatet både før, under og efter fysisk aktivitet.

Disse let betjenelige massageapparater kan du f.eks. finde hos Billig-Fitness: https://www.billig-fitness.dk/collections/massagepistol

Hvordan bruger man en massagepistol?

En massagepistol kan let betjenes af én enkelt person. Man tænder sin massagepistol og indstiller den på den nødvendige hastighed. Det anbefales desuden at vurdere, hvor højt niveau pistolen kører på, for at undgå yderligere smerter eller skader. Når den rette indstilling er sat, skal massageapparatet blot placeres på de ømme muskler. Derefter er det egentlig bare at lade massagepistolen klare resten af arbejdet. Er man meget øm kan det være, at man skal indstille massagepistolen på en lavere indstilling, og så lade den massere i længere tid ad gangen.

 

Hvad er den rette kropsholdning?

For at forhindre og forebygge kropssmerter er det vigtigt at tænke over, hvordan man arbejder med sin krop. Sidder man ned en hel dag, anbefales det at holde sin ryg rettet, benene placeret i 90 grader og så vidt muligt placere skærmen lige ud for øjnene. Derudover kan det være en god idé at anskaffe sig et hæve- sænkebord, så man også kan stå op og arbejde. Endnu en god idé ville være at komme ud på en eller flere gåture i løbet af arbejdsdagen.

Arbejder man derimod på et mere fysisk krævende arbejde er det vigtigt at tænke over, hvordan man eksempelvis løfter eller flytter rundt på tunge genstande.

Uanset hvilken form for arbejde man har, anbefales det stærkt at gøre brug af massagepistolen for både at forebygge og lindre muskelsmerter og muskelømhed.

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *