Når du arbejder hjemmefra, er det essentielt med et godt indeklima. Dette kræver et godt arbejdsværelse, men skal sådan et konstrueres er det vigtigt med de rigtige materialer. Umiddelbart kan man komme til at tænke på træ, men tænk på at de bakterier og svampe der med tiden kan gro i træ. Vi ved alle, at det vigtigste ved håndværk er, at det er velkonstrueret fra starten. Du kan skille fårene fra bukkene, ved at hyre en ingeniør fra Calceku ApS til at lave de nødvendige statiske beregninger af stål til hus.

Hvorfor stål?

Stål er et undervurderet materiale, idet det overgår træ på de fleste parametre. Først og fremmest er det meget mere solidt. Et hus med stålkonstruktion kan holde betragteligt længere end et i træ. Man kan behandle og beskytte træ på mange måder, men en ting er sikkert: med tiden vil det rådne, eller på anden måde gå i forfald. Som forbruger kan du være sikker på at stål aldrig vil lade dig i stikken. Stålkonstruktioner har også miljømæssige fordele, fordi det kan genvendes uendeligt. Der kan endda indkøbes bæredygtig produceret stål, som så igen kan genanvendes, når huset en skønne dag skal rives ned. Dette vil bogstaveligt talt give de bedste rammer om dit kontor.

Stål har stil

Normalt kan konstruktionen på et hus ikke ses da det er polstret med isolering og beklædt. Vil man have mere end bare det gode indeklima, og tanken om det solide, lækre metal, kan det anbefales at lade noget af konstruktionen være synlig. Det gængse eksempel er tagspær, som kan give kant i et ellers meget neutralt arbejdsværelse. Konstruktionen kan også gøres synlig på meget elegant vis omkring vinduer. Suppleret med den rigtige indretning, kan stål være utrolig sexet og tiltrækkende, for ikke at nævne at det underbygger dit arbejdes struktur og målrettethed. Dette bidrager til en både professionel og kreativ atmosfære, og kan være en investering, der både gavner dit eget og andres incitament til at opholde sig i kontoret. På den måde kan du give dit hjemmekontor et mere professionelt look, som i sidste ende kan gavne dig og ikke mindst din karrierer.

 

 

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *