Det er de færreste, der tænker, men indretningen er også essentiel for et godt kontor. Hvis ikke jeres kontor indrettes rigtigt, kan det først og fremmest lede til dårlig stemning og arbejdsmoral. Derudover handler indretning dog også om at gøre tingene så praktisk som muligt, så du og dine kollegaer kan fokusere på arbejdet.

Køb en kabelkanal

Derfor kan det være en god ide at fuldende kontoret med kabelkanaler. En kabelkanal er mere eller mindre, hvad det lyder som. Det er et stykke plast, der kan indeholde alle jeres kabler og holde dem tæt ind til væggen eller under bordet. Det kan måske lyde både simpelt og overflødigt, men det opfylder faktisk begge de førnævnte krav til indretning.

 

Der kan i hvert fald ikke sås tvivl om, at et kontor med alle kabler i kabelkanaler er pænere end et, hvor der hænger ledninger over det hele. Det er ganske enkelt rarere at komme på arbejde på sådan et kontor. Find derfor gerne en farve størrelse og type af kabelkanal, du kan forestille dig på kontoret. Så kan du ganske hurtigt gøre kontoret meget pænere og mere overskueligt.

 

Yderligere er det dog også nemmere at få noget lavet, hvis strømkablet til computeren ikke er i vejen, eller hvis kablet til printeren altid er det samme sted. På den måde kan en kabelkanal altså også være brugbar.

Opdag fejl og mangler

Mange oplever også, at de bliver opmærksomme på eventuelle manglende kabler, når først de begynder at installere kabelkanaler. Er det også tilfældet, er det heldigvis nemt at finde det rette kabel online, lige meget hvor obskurt det måtte være. Det kan for eksempel være, at du lige pludselig opdager, at der ikke er internetkabler nok til alle. Det ville hverken du eller dine kollegaer have opdaget uden kabelkanaler. I ville dog stadig ende med at spilde værdifuld arbejdstid. Når tingene bliver ordnet fysisk, er det altså meget nemmere også at effektivisere arbejdet.

Sådan fuldender du kontoret

Det samme gør sig gældende på mange andre punkter. En enkelt kabelkanal eller to kan nemlig ikke fuldende hele kontoret. Der er nemlig mange andre måder, hvorpå du kan gøre kontoret både rarere og mere effektivt. Man kan for eksempel stille midlertidige vægge til rådighed, så alle kan få en smule ro. Der er helt klart værdi i at kunne arbejde intensivt og afskåret fra andre, men der bør også opfordres til samarbejde. Alt det kan du opnå med midlertidige vægge, uden at det på nogen måde obstruerer indretningen eller layoutet af kontoret. Hvad angår det lidt mere traditionelle og oplagte, er det også næsten altid en god ide med nye kontorstole. Den slags fast kontorinventar bliver alt for ofte overset, hvilket leder til, at alle sidder i gamle og ubehagelige stole. Kontorindretning handler altså om både pæne og praktiske rammer.

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *