Mangler du en god arbejdstaburet? Vi har et bredt udvalg af forskellige ergonomiske arbejds taburetter som ikke fylder meget, hvis pladsen er trang på din arbejdsplads. En taburet tager som udgangspunkt mindre plads og er en ideel løsning til de arbejdspladser der har et mindre arbejdsområde.

Fleksibel arbejdsposition kombineret med ergonomisk siddekomfort

 

Arbejdstaburetter bliver i dag benyttet i mange forskellige brancher, men er primært repræsenteret i servicefaget såsom hos frisører, skønhedsklinikker, fysioterapeuter, kiropraktorer osv.

Selvom du benytter en taburet på arbejdspladsen, behøver du ikke at gå ned på komforten.

Vælg imellem vores mange flotte taburetter, hvor du kan få både lændestøtte, sadel sæde, fodstøtte, mulighed for at justere på højden eller købe en taburet med eller uden hjul.

Med en god arbejdstaburet får du, aktiveret dit kredsløb imens du arbejder. Det kan derfor være en rigtig god investering at finde en taburet der passer perfekt til din arbejdsdag.

 

Milano arbejdstaburet i 3 forskellige farver

 

Prøv den ergonomiske taburet Milano. Denne taburet kan købes i tre forskellige farver; brun, hvid eller sort læder. Lige meget hvilket behov du har til en arbejdstaburet så har disse taburetter en bred anvendelse med mange forskellige funktioner.

 

Vil du gerne prøve noget nyt, så kan Ergo Seat sadel taburet med sadel, hæves til 60 cm, dreje 360 grader og med et blødt sæde, der giver en rigtig god komfort til en lang arbejdsdag.

 

Hvis du ikke tænker at sadle sædet er noget for dig, kan du i stedet prøve vores Ergo-tab taburet som er med justerbar sæde- og lændestøtte.

 

Ergonomiske arbejdstaburetter fra Dansk Kontorstole Forsyning

Er du i tvivl om en arbejdstaburet er det rette valg for dig? Dansk Kontorstole Forsyning står altid klar til at guide dig igennem de forskellige modeller og sammen kan i finde frem til hvilket behov og sidde funktioner du har brug for på din arbejdsplads.

 

Skal du købe arbejdstaburetter til hele firmaet, tager de gerne hensyn til individuelle behov på arbejdspladsen, da alle ansatte ikke er ens og derfor kan det være vigtigt at tage højde for forskellige behov, så alle på din arbejdsplads får en arbejdstaburet der passer til deres krop.

 

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *