Selvom at renligheden af din arbejdsplads ikke er din første prioritet, er det alligevel bedre for dig og dine kollegaer. Støv, snavs og uorden gør din arbejdsplads mindre harmonisk og effektiv. Derfor er det en god ide at sørge for, at der er rent. Dette gælder alle steder du arbejder. Få et sundere arbejdsmiljø og mærk behagligheden ved en ren arbejdsstation.

Nemme måder at holde dit skrivebord rent

Hvis du til dagligt sidder ved et skriveord, kan der nemt ophobe sig skrald og snavs blandt dine arbejdsmaterialer. Derfor er det en god ide at have en mikrofiberklud ved hånden. Mikrofiberklude tager nemt støv og snavs med sig, selv hvis du ikke har sæbe og vand. Dog virker mikrofiberklude også godt på mere stædige pletter, når du bruger rengøringsmidler.

Køb eventuelt flere mikrofiberklude og sørg for at du har rene klude til rådighed. Så sørger du for at du ikke inhalerer støv og snavs, når du er dybt koncentreret på arbejdet.

Yderligere er det vigtigt at lufte ud på jeres kontor hvis muligt. Når flere mennesker er samlet det samme sted, bliver der hurtigt fugtigt og lugtende. Frisk luft er bedre for alle.

Rengøringspersonale

Det kan være en god ide at ansætte et rengøringspersonale. Antallet af rengøringsarbejdere kan variere afhængig af din arbejdsplads’ størrelse. Et rengøringspersonale kan hjælpe dig og dine kollegaer med at holde jeres arbejdsplads ren. Så behøver du ikke at tænke over renligheden, når du er på arbejde.

Et rent sted at arbejde er både sundere for dig fysisk og mentalt. En rengøringsarbejder sikrer dig et godt indeklima, hvilket er sundere for dig og dine medarbejdere. Derudover bliver dit kontor mindre kaotisk, da renlighed for eksempel gør dit skrivebord mere overskueligt.

Ren og sund arbejdsplads på kontoret og derhjemme

Uanset om du arbejder på et kontor, derhjemme eller skiftende, er det vigtigt at have rene omgivelser. Dette er selvfølgelig svære i et hjem med børn og dyr. Dog er det bedst for dig, dit stressniveau og din sundhed at arbejde et rydeligt sted. Tør eksempelvis bordet af inden du sætter dig til at arbejde. Så undgår du snavs på din computer og arbejdsmaterialer.

Hvis du ofte arbejder hjemmefra, er det en god ide at finde et sted, du kan kalde dit kontor. Så ved resten af din familie, at der ikke skal leges og spises ved dette sted. Så kan du trygt lade dine ting stå.

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *