Er du dyrlæge og synes at du er begyndt at have nogle lidt hårde dage på arbejdet. Ikke nødvendigvis fordi arbejdet i sig selv er svært, det er trods alt det du meldte dig til. Nej mere fordi du får ondt i ryggen, jo længere du sidder ned. Hvis du har mærket noget lignende, så er det fordi du har den forkerte stol. Så kan det være at du skal prøve en ny stol, som for eksempel en sadelstol!

Det handler om at sidde rigtigt

Det er rigtig vigtigt at man sidder rigtigt. Ligegyldigt hvad du laver, så længe du arbejder på en stol og i mange timer, så går det ikke at du har en stol, som du ikke sidder godt i. På samme måde går det heller ikke at sove i en seng, som ikke dyr til din ryg. Dette samme gælder med stole. Ikke alle stole er gode til alle rygge. Og nogle er mere luksuriøse end andre, og andre er bedre stillet til specifikke arbejdsposter end andre. Især når det kommer til et siddende arbejde, hvor du også sidder med patienter. Der er det vigtigt at du sidder rigtigt og at du sidder godt!

Og når man så snakker om at sidde godt, så tænker man sikkert bare, at man skal have den største stol og den blødeste stol. Dette er kun halvt rigtigt. For stolen skal selvfølgelig være blød. Men den skal ikke være stor. Især ikke hvis du arbejder som dyrlæge. Så kan det være mere vigtigt at du har rum og mulighed for at udnytte rummet. Altså går det ikke med en stor og fast stol. Så vil du hellere have en lille sadelstol, som du kan dreje på og så du sidder i en stilling, hvor du kan bevæge dig frit. Som dyrlæge skal du have mulighed for at kunne flytte dine arme rundt og række ud til de forskellige kroge af dit rum. En stor stol vil bare begrænse dig og dit arbejde. Og det er ikke fordi en sadelstol ikke er behagelig at sidde på. Tværtimod!

En sadelstol har været nyttig for mange før dig

Hvis du ikke er helt solgt på sadelstolen endnu, så skal du vide, at den har mange tilfredse kunder, som har elsket den i mange år. Det er nemlig et populært valg til tandlæger. Ligesom dig, så skal de også have mulighed for at kunne bevæge sig rundt i deres rum, uden at de skal begrænses. Men på samme måde, så skal også kunne sidde behageligt. Det går ikke at de får ondt i kroppen efter at have arbejdet. De skal jo ikke ofrer deres kroppe for vores tænder. Og det skal du heller ikke!

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *