Hvis man ikke selv arbejder oppe i forskellige højder i sin hverdag, tænker man sjældent over de slags job, der kræver det. Men du har garanteret nogen, der gør noget for dig i den højde, som for eksempel din skorstensfejer derhjemme eller på arbejdspladsen. Har du husket at sikre deres arbejde med faldsikring?

Trivsel og et sikkert arbejdsmiljø hænger sammen

Det er klart, at man ikke trives godt med ens arbejde, hvis ens arbejdsmiljø er meget usikkert. Du kan ikke finde en byggeplads uden byggehjelme eller en vinduespudser uden et sikkert stejllads, og alligevel er der mange skorstensfejere, der arbejder på tage, hvor de ikke er sikre. Skorstensfejeren må da føle sig lidt utilpas, uanset hvor erfarne de er, når der ikke er gjort noget for at beskytte dem. Heldigvis kan du gøre noget ved det; du kan nemlig købe faldsikring til dit tag.

Hvad er faldsikring?

Måske har du aldrig hørt om faldsikring før? Bare rolig, her kommer en forklaring. Faldsikring er, som navnet lyder, udstyr der sikrer imod fald fra taget. Der findes mange forskellige former for faldsikring, og det kan du tage et kig på hos Faldsikring Danmark. Her kan du nemlig finde en masse forskellige teknikker, der kan hjælpe dig og din skorstensfejer. Firmaet både producerer, leverer og monterer, så du ikke skal gøre andet end at bestille det, du gerne vil have. Det kan være praktisk i flere forskellige situationer.

Hvem kan bruge faldsikring?

Måske synes du, at det lyder som meget med faldsikring, for hvor ofte er man egentlig selv oppe på taget? Det er en naturlig tankegang, men man kan glemme, hvor ofte man egentlig bør få tjekket taget. Faldsikring er som sagt praktisk for din skorstensfejer, men hvis du har nogle, der vedligeholder dit tag eller giver det algebehandling, vil de garanteret også sætte pris på et sikkert arbejdsmiljø. Man vil føle sig værdsat, og det er altid mere motiverende på arbejdspladsen. Ikke al faldsikring er permanent, så hvis du for eksempel står i en situation, hvor du skal have lagt nyt tag, kan du have en midlertidig løsning, der sikrer arbejderne et trygt arbejdsmiljø.

Prioriter arbejdsmiljøet

Arbejdsmiljø er noget, der skal prioriteres, uanset hvilket arbejde, der tales om. Faldsikring er vigtigt for tagarbejdere, som ellers risikerer en del ved at udføre sit job for dig. Du kan som sagt vælge at få faldsikring monteret hjemme på dit private hus, men det kan også være utrolig praktisk at have på arbejdspladsens bygning. Det kan også være, at du ejer et lejlighedskompleks, og her kan det også være smart med faldsikring. Du kan vælge imellem alt fra rækværk til afspærringsstolper til vægmonteringer, så det gælder bare om at tage et kig og se, hvad der passer bedst til bygningen.

Udfør arbejdet sikkert

Sikkerhed er altid vigtigt, og du kan skabe sikkerhed på taget med faldsikring. Faldsikring kan som sagt bruges i flere situationer og fås både permanente eller midlertidige, så du kan få netop det, der passer til dit behov.

 

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *