Kontorarbejde kan tage en enorm vejafgift på din krop, både fysisk og mentalt. Det er ikke ualmindeligt, at kontormedarbejdere oplever kroniske rygsmerter, cirkulationsproblemer, intense migræne eller søvnbesvær. Hvis du står over for et af disse symptomer, er du ikke alene. Massageterapi er en fantastisk måde for kontorarbejdere at lindre smerter, forbedre kropsholdning og opretholde deres helbred. Naturligvis hjælper massage dig med at slappe af og kan være en noget fantastisk oplevelse, men de kan også gøre meget mere end det. Her er fem grunde til, at du skal booke en massage, hvis du arbejder på et kontor.

 

  1. De modvirker dit stillesiddende liv.

For langt størstedelen af ​​os består den daglige dag i vores arbejdsliv af at krumme sig over vores bærbare computer ved et skrivebord i timevis. Den menneskelige krop er designet til at gå, så når vi sidder på denne måde, er vores krop ikke korrekt justeret, hvilket er forfærdeligt for vores ryg, vores skuldre, vores nakke og vores kropsholdning.

 

Regelmæssig fuldkrops dybvævsmassage kan slappe af og løsne disse spændte muskler og kan forstærke den naturlige tilpasning, som vores krop skal have. Skrivebordsarbejdere har ofte brug for en massage for at bekæmpe rygsmerter, der opstår ved dårlig kropsholdning, og for at tilskynde den korrekte form til vores rygsøjle. En slouched position kan endda lægge unødvendigt pres og vægt på vores indre organer.

 

2. De hjælper dit immunforsvar.Der er en voksende mængde forskning, der demonstrerer, at en massagegun kan hjælpe med at øge dit immunsystem. Dette skyldes det faktum, at massage øger aktivitetsniveauet for kroppens hvide blodlegemer, der arbejder på at bekæmpe vira. Ingen kan lide at blive syg, men hvis du vil undgå (så meget som muligt) at tage fri fra arbejde og forblive sund på kontoret i kold- og influenzasæsonen, kan det være nøglen at bruge din massage gun mindst 3 gange om ugen. 3. De hjælper med at lindre stress.Stresslindring er utvivlsomt den første fordel, der kommer til at tænke på, når man diskuterer massage – og når man betragter stress som universel – er det en meget legitim fordel. Når vi er stressede mentalt, tager det også en fysisk vejafgift på vores kroppe. Årsagen til, at du føler dig spændt i skuldrene og en stram ryg efter en skatteuge, er fordi vi ofte gemmer den mentale stress på forskellige punkter i vores krop. Massage og en massegun hjælper kontor medarbejdere med at slappe af mentalt og fysisk, idet du kan høste fordelene ved at sænke din puls, kortisolniveauer og insulinniveauer, selv fra en engangssession.

 

4. De bekæmper hovedpine Hovedpine og migræne er et almindeligt symptom, som mange kontorarbejdere har ved at bruge så meget tid på at stirre på en computerskærm, hvilket belaster deres øjne og udløser hovedpine. Massageterapi har vist sig at reducere antallet og sværhedsgraden af ​​hovedpine for lider og fungerer også som en forebyggende foranstaltning – uden brug af medicin. Derudover ødelægger ikke kun at sidde i en stol i 8 eller flere timer om dagen din krops naturlige kropsholdning, men det sænker også din krops blodgennemstrømning. Massage gun hjælper med at øge blodcirkulationen, fordi når der påføres tryk under massagen, skubbes blod gennem overbelastede områder, og når trykket frigøres, strømmer nyt sundt blod ind. Hvis du har beskadigede eller spændte muskler, har de brug for iltrig blod for at hele. Oplev en forandret hverdag med massageterapi

 

Kategorier: Artikler

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *